Geur als krachtige verleider

Masterclass parfum

Parfum is als dure lingerie: onzichtbaar voor anderen, maar het verandert iets in je hoofd, het beïnvloedt hoe je je voelt. Ja, geur spreekt ons geheugen en onze emoties aan. Weten hoe het werkt geeft je inzicht en zelfvertrouwen.  Geur en smaak gaan samen, er is zoveel te leren van kruiden, planten en hun vruchten. Kruidnagel, zwarte peper, dille, appel, peer, meloen, … allemaal heerlijke onderdelen van hedendaagse parfums. Je moet niet high zijn, geur geeft je vleugels, wiegt je in slaap, wekt dromen op en laat je je dagelijkse zorgen vergeten.

Onze geur- en parfumspecialist Johan De Smedt neemt u tijdens deze masterclass mee in de wereld van de natuurlijke parfum. Er wordt uitgebreid ingegaan op het leren ruiken, het herkennen van verschillende geuren en het combineren van geuren tot een parfum.

Tijdens de workshopnamiddag leer je de basiskennis om je persoonlijke geurvoorkeuren te ontdekken en stel je een natuurlijk parfum samen. Je gaat na de inspirerende dag dan ook huiswaarts met 10 milliliter eigen gemaakt parfum.

Deze dag is zowel bestemd voor medewerkers van parfumeriezaken, stijl- en kleurconsulenten, schoonheidsspecialisten als iedereen die interesse heeft in de wondere wereld van parfum.

 

Wanneer: 19 november 2021, 10-17 u.

Plaats: Veldhoek 33, 9931 Oostwinkel

Prijs : €  125,- incl. BTW met KMOP subsidie.

Inschrijven: via www. Natuurplus.be, opleidingen masterclasses, initiatie in de parfumwereld.